Manga Cafe on suomalainen maahantuontialan yritys, jonka sydän sykkii japanilaisille ja korealaisille makeisille ja juomille. Olemme kehittäneet vuosien aikana valikoimaamme sopimaan niin japanilaisen populaarikulttuurin harrastajille, kuin makeita herkkuja rakastaville.

Nimestämme huolimatta meillä ei ole kahvilatoimintaa, vaan myymme tuotteitamme ympäri Suomen alan messuilla, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan valikoimastamme! Osallistumme vuosittain noin 20 tapahtumaan, mutta tuotteitamme voi ostaa ympäri vuoden verkkokaupastamme.

Erilaiset suklaalla päällystetyt, rapeat Pocky-keksitikut ovat löytäneet suuren suosion nuorten keskuudessa ja ovat yksi lippulaivatuotteistamme. Tarjoamme kattavan valikoiman eri makuja ja etsimme jatkuvasti lisää uusia makuja.

Ramune-limonadit ovat myös lippulaivatuotteitamme. Lasipullossa korkkina toimiva lasikuula ja erikoinen avausmekanismi ovat vuosi toisensa jälkeen ihastuttanut janoisia asiakkaitamme. Meiltä löydät Suomen suurimman makuvalikoiman, johon kuuluu tällä hetkellä 20 erilaista makuelämystä!

Pokémon-soodat saapuivat valikoimaamme kesällä 2018. Lisensoidut juomat maistuvat ja myös näyttävät hyviltä. Tölkit ovat tyhjänäkin monien Pokémon-fanien aarteita. Valikoimassamme on 9 eri makua, joista osa on hyvin eksoottisia!

Meiltä löydät myös muiden valmistajien makeisia kuten japanilaisen Meijin Hello Panda-keksejä, Lotten Choco Pie-leivonnaisia ja Pepero-tikkuja. Lisäksi meiltä löytyy vaihtelevasti erilaisia japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyviä tuotteita kuten avaimenperiä, figuureja, pehmoleluja, mukeja ja syömäpuikkoja.

Toimimme myös jälleenmyyjänä suomalaiselle Bearel Oy:lle, joka tuo maahan laadukasta korealaista kosmetiikkaa.

Tervetuloa ostoksille!