Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tarinamme

Manga Cafe®  on suomalainen maahantuontialan yritys, jonka sydän sykkii japanilaisille ja korealaisille makeisille ja juomille. Olemme kehittäneet vuosien aikana valikoimaamme sopimaan niin japanilaisen populaarikulttuurin harrastajille, kuin makeita herkkuja rakastaville.

Nimestämme huolimatta meillä ei ole kahvilatoimintaa, vaan toimimme tukkuna jälleenmyyjille, sekä myymme tuotteitamme ympäri Suomen alan messuilla, että verkkokaupassamme. Osallistumme vuosittain Suomen suurimpiin alan tapahtumiin. Tuotteitamme löydät myös jo päälle sadasta ruokakaupasta ja erityisliikkeistä ympäri Suomen.

Erilaiset suklaalla päällystetyt, rapeat Pocky-keksitikut ovat löytäneet suuren suosion nuorten keskuudessa ja ovat yksi lippulaivatuotteistamme. Tarjoamme kattavan valikoiman eri makuja ja etsimme jatkuvasti lisää uusia makuja.

Ramune-limonadit ovat myös lippulaivatuotteitamme. Lasipullossa korkkina toimiva lasikuula ja erikoinen avausmekanismi ovat vuosi toisensa jälkeen ihastuttanut janoisia asiakkaitamme. Meiltä löydät Suomen suurimman makuvalikoiman, johon kuuluu tällä hetkellä yli 30 erilaista makuelämystä!

Lanseerasimme mochit Suomen ruokakauppoihin isommalla volyymilla 2021 ja huippu suositut korealaiset ja tuliset Buldak nuudelit ovat myös meidän kauttamme löytäneet tiensä ruokakauppoihin. Meiltä löydät myös muiden japanilaisten valmistajien makeisia.

Lisäksi meiltä löytyy  erilaisia japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyviä tuotteita kuten avaimenperiä, figuureja, pehmoleluja, mukeja ja syömäpuikkoja.

Tervetuloa ostoksille!