Green Tea Milk One Pack Mask A’pieu
Green Tea Milk One Pack Mask A’pieu Green Tea Milk One Pack Mask A’pieu

Green Tea Milk One Pack Mask A’pieu

2,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rauhoittava, kaikille ihotyypeille. A’pieun vihreän teen uutetta sisältävä kangasnaamio rauhoittaa herkkää ihoa ja auttaa parantamaan sen joustavuutta.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

A’Pieun Green Tea Milk One Pack sopii etenkin sinulle, jos kasvosi iho punoittaa ja on herkkä.

Aitoa vihreän teen uutetta sisältävä kasvonaamio on täydellinen kasvonaamio rauhoittamaan ja kosteuttamaan herkkää kasvojen ihoa.

Hauska maitotölkin näköinen pakkaus. Raikas, keskivoimakas tuoksu.

Repäise paketti auki ja vedä sisältä vihreältä teeltä tuoksuvaan hoitonesteeseen kostutettu kangasnaamio. Avaa taiteltu kangas auki ja aseta puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.


Green Tea Milk One Pack -kasvonaamion

  •  Vihreä tee kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sen sisältämät antioksidantit ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja parantavat sen vastustuskykyä.
  •  Hyaluronihappo ja maitouute kosteuttavat ja ehkäisevät ihon kuivumista.
  •  Taikapähkinäuute rauhoittaa, balansoi ihon öljyisyyttä ja auttaa lievittämään turvotusta.
  • Sisältää myös useita kasviuutteita (misteli, soijapapu, silkkiheinä), jotka imeytyvät erinomaisesti ihoon raviten, kosteuttaen ja rauhoittaen kasvojen ihoa.


Sisältää: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Mineral Oil, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Milk Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Saccharomyces/Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, Nelumbo Nucifera Callus Culture Extract, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
35 g
Arvostelut 0 arvostelua