Snail Repairing Foam Cleanser Mizon
Snail Repairing Foam Cleanser Mizon

Snail Repairing Foam Cleanser Mizon

9,67 €
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusaine tehopuhdistaa kasvot liasta ja meikistä

Saatavuus Varastossa

Puhdistusvaahto kasvoille

Mizon Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusvaahto puhdistaa kasvot tehokkaasti. Puhdistusvaahto sopii parhaiten seka- ja rasvoittuvalle iholle, sillä se auttaa puhdistamaan ihohuokosia ja mustapäitä.

 

Snail Repairing Foam Cleanser

Puhdistusaine sisältää korealaisen ihononhoidon suosikkiainesosaa: etanaseerumia. Tämä aktiiviaine on monipuolinen ja erinomainen apu moniin iho-ongelmiin. Etanaseerumi auttaa korjaamaan ihovaurioita ja tekee ihosta eloisamman ja kosteutetun. Etanaseerumi sisältää runsaasti proteiineja ja glykolihappoa, jotka parantavat ihon kiinteyttä ja joustavuutta.

Puhdistusaine sisältää myös kasviuutteita, kuten miedosti kuorivaa papaijaa ja antioksidanttirikasta vihreä tee -uutetta, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.

Vaikka kyseessä on puhdistusaine, eivätkä aktiiviaineet viivy kauaa iholla, on kasvojen puhdistus hyvin tärkeä vaihe ihonhoitorutiinissa. Siksi olisi tärkeää kiinnittää huomiota puhdistustuotteiden valintaan. Snail Repairing Foam Cleanser on nimensä mukaisesti vaahtoputsari. Vaahdot saattavat olla liian puhdistavia kuiva- ja herkkäihoisille, mutta Snail Repairing -puhdistusvaahdon aktiiviaineet tekevät siitä hellävaraisemman.

Lisää kasvoille kasvojen pesun jälkeen haluamasi ihonhoitotuotteet: kasvovesi, essence, seerumi, kasvovoide.

 

Tehokas puhdistaja

Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusaine on tuubista ulos puristettaessa paksua. Puhdistusaineen tahmean sitkeä koostumus muuttuu vettä mukaan lisättäessä runsaaksi vaahdoksi, joka puhdistaa jokaisen sopukan kasvoiltasi kulmakarvoista nenän pieliin.

 

Riittoisa puhdistusaine

Snail Repairing Foam Cleanser on hyvin riittoisaa. Herneen kokoinen määrä riittää pesemään koko kasvojen ja kaulan ihon meikistä ja muista epäpuhtauksista.

 

Snail Repairing Foam Cleanser:

  • Sopii parhaiten normaalille, seka- ja rasvoittuvalle iholle.
  • Erinomainen puhdistusteho
  • Kasvojen iho tuntuu putipuhtaalta, muttei kiristävän kuivalta pesun jälkeen.
  • Sisältää etanaseerumia ja kasviuutteita, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa.

 

Käyttö:

Ota pieni määrä puhdistusainetta ja vaahdota se kostutettujen käsien välissä. Hiero puhdistusainetta pyörivin liikkein kasvoille ja huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Lisää seuraavaksi kasvovesi. 

Jos teet kaksoispuhdistuksen, pese kasvot ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen Snail Repair Foam Cleanser -puhdistusvaahdolla.


Sisältää: Water, Stearic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Butylene Glycol, Sodium Polyacrylate. Myristic Acid, Lauric Acid, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Propylene Glycol, Cocoamidopropyl Betaine, Peg-14m, Snail Secretion Filtrate, Polysorbate 20, Polyquaternium-7, Hydroxypropyl Methylcellulose, Gypsophila Paniculata Root Extract, Carica Papaya, Ivy Extract, Plant Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Ethanol, Camellia Sinensis, Disodium Edta, Fragrance

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
80 g
Arvostelut 0 arvostelua