Joyful Time Essence Mask - Hyaluronic Mizon
Joyful Time Essence Mask - Hyaluronic Mizon

Joyful Time Essence Mask - Hyaluronic Mizon

2,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Kosteuttava ja silottava kangasnaamio sisältää hyaluronihappoa, joka imeytyy tehokkaasti ihoon sitoen kosteutta ja ehkäisten ihon kuivumista. Naamio auttaa ehkäisemään kuivuudesta johtuvaa ihon löystymistä ja ryppyjen syntymistä. Se tekee kasvojen ihosta pehmeän ja tasapainoisen.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo (sodium hyaluronate) sitoo kosteutta ja pystyy imeytymään ihon syvempiin kerroksiin kosteuttaen ihoa tehokkaasti sisältä.

Repäise paketti auki ja vedä sisältä hoitonesteeseen kostutettu kangasnaamio. Avaa taiteltu kangas auki ja aseta puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.


Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid:

  • sitoo kosteutta ihoon
  • syväkosteuttaa ja silottaa ihoa
  • estää kosteuden ja tehoaineiden haihtumista iholta
  • sopii kaikille, erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle


Sisältää: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xantham Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed collagen, Fructo-Oligosaccharides, Saccharide hydrolysate, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Phenoxyethanol, Fragrance

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
35 g
Arvostelut 0 arvostelua