Joyful Time Essence Mask- Vitamin Mizon
Joyful Time Essence Mask- Vitamin Mizon

Joyful Time Essence Mask- Vitamin Mizon

2,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Joyful Vitamin puhdistaa ja antaa iholle ihanan hehkun

Saatavuus Varastossa

Ihoa heleyttävä Vitamin-kangasnaamio sisältää kirkastavia ja kosteuttavia luonnonuutteita, kuten rohtosammakonputkea ja sitruunauutetta. Naamion antioksidantit vahvistavat ja edistävät ihon kykyä suojautua haitallisia UV-säteitä ja ilmansaasteita vastaan.

Naamiossa on hedelmäinen tuoksu.

Repäise paketti auki ja vedä sisältä sitruunalta tuoksuvaan hoitonesteeseen kostutettu kangasnaamio. Avaa taiteltu kangas auki ja aseta puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.


Joyful Time Essence Mask - Vitamin

  • C-vitamiinipitoisesta sitruunauutteesta on apua kasvojen ihon tummentumien hoidossa.
  • Rohtosammakonputki rauhoittaa ihoa ja hydrolysoitu kollageeni ehkäisee ihon löystymistä.


Sisältää: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Ascorbyl Phosphate, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance.

Paino:
35 g
Arvostelut 0 arvostelua