Coxir Green Tea BHA Clear Toner
Coxir Green Tea BHA Clear Toner

Coxir Green Tea BHA Clear Toner

17,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vihreää teetä ja BHA-happoa sisältävä kasvovesi parantaa ihon kuntoa ja poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa. 150ml

Saatavuus Varastossa

Green Tea BHA Clear Toner - Kasvovesi

Coxir Green tea BHA Clear Toner -kasvovesi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja auttaa ehkäisemään ihon tukkeutumia. Kasvovedessä on yhdistelty ainesosia, jotka tehokkaasti rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa auttaen tekemään siitä sileämmän ja puhtaamman.


Green Tea BHA Clear Toner -kasvoveden tärkeimmät ainesosat:

  • Vihreä tee rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja se on erinomainen ainesosa aknen hoidossa.
  • Etanaseerumi auttaa ihoa uudistumaan ja se tasoittaa ihon juonteita, arpia tai epätasaista sävyä. Etanaseerumi myös kosteuttaa ihoa.
  • BHA– happo tekee ihosta puhtaamman ja sileämmän poistamalla iholta kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisemällä mustapäiden ja finnien muodostumista.
  • Hyaluronihappo ja aloen lehtimehu antavat iholle sen tarvitsevaa kosteutusta. 

Käyttö:

Lisää kasvovettä puhdistetuille kasvoille käsin tai vanulapulla. Lisää kasvoveden jälkeen seerumi ja kasvovoide.


Sisältää: Water, Butylene glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Betaine Salicylate, Arginine, Panax Ginseng Root Extract, Honey, Rosa Multiflora Fruit Extract, Gardenia Florida Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Ligustrum Japonicum Fruit Extract, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Betaine, Allantoin, Leontopodium alpinum extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Snail Secretion Filtrate, Ethylhexylglycerin, Parfum 

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fiPaino:
210 g
Arvostelut 0 arvostelua