Joyful Time Essence Mask- Green Tea Mizon
Joyful Time Essence Mask- Green Tea Mizon

Joyful Time Essence Mask- Green Tea Mizon

2,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kasvojen ihoa elävöittävä kangasnaamio vahvistaa ihon omaa suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Saatavuus Varastossa

Joyful Time Essence Mask Green Tea-kangasnaamio sisältää vihreän teen uutetta, joka ravitsee ihoa ja palauttaa ihon kirkkauden. Vihreä tee sisältää flavonoideja ja vitamiineja (C, D, B1 ja B2), jotka auttavat ylläpitämään ihon hyvinvointia. Sheet mask jättää kasvojen ihon tasapainoiseksi ja kosteutetuksi.

Joyful Time Essence Mask on valmistettu korkealaatuisesta ja pehmeästä luonnonmateriaalista, joka tarttuu hyvin kiinni ihoon ja takaa kaikkien vaikuttavien ainesosien nopean imeytymisen. Joyful Time Essence Mask Green Tea on ihoa elävöittävä ja kosteuttava kangasnaamio, jonka vihreä tee antaa suojaa ja tasapainoa kaikille ihotyypeille. 


Käyttö:

Aseta kangasnaamio puhtaalle ja kuivatulle kasvojen iholle (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna kasvonaamion vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.

Lisää halutessasi lopuksi kasvoille silmänympäryvoide ja paksumpi kasvovoide.


Sisältää: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2–Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance 

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
35 g
Arvostelut 0 arvostelua