Smooth Egg Skin Peeling Gel Holika Holika
Smooth Egg Skin Peeling Gel Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel Holika Holika

Smooth Egg Skin Peeling Gel Holika Holika

9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Smooth Egg Skin Peeling -kuorintageeli puhdistaa, kuorii ja kirkastaa kasvojen ihoa. 140ml

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Smooth Egg Skin Peeling Gel -kuorintageeli tekee ihosta tasaisen ja pehmeän puhdistamalla kasvoilta lian, kuolleen ihosolukon sekä musta- ja valkopäät.

Holika Holikan kirkas kuorintageeli on melko juoksevaa ja sileää (ei sisällä kiteitä) ja se tuoksuu taivaalliselta. Smooth Egg -kuorintageelin innovatiivinen ja näyttävä pakkaus on kananmunan muotoinen, mutta tavallista kananmunaa isompi (7×10 cm). Pakkauksen “keltuaisesta” on helppo kaataa kuorinta-ainetta kädelle.

Smooth Egg Skin -kuorintageeli kosteuttaa ja auttaa kiinteyttämään kasvojen ihoa. Se tekee ihosta silkkisen pehmeän ja joustavan. Kuorintageelin sisältämät hedelmä- ja marjauutteet ravitsevat ja kirkastavat ihoa. Jiri-vuoren vapaiden kanojen munista saatavat luonnolliset ainesosat (kuorijauhe, kananmunan kuoren kalvo) mm. kosteuttavat, pehmentävät ja rauhoittavat ihoa.

Smooth Egg Skin Peeling -kuorintageelin pakkaus on voittanut arvostetun ja kansainvälisen vuoden (2016) iF Design Award -palkinnon.


Smooth Egg Skin Peeling Gel:

  • Kuorii kuivan ihon
  • Puhdistaa
  • Kosteuttaa
  • Kirkastaa
  • Tekee ihosta joustavamman
  • Minimoi ihohuokosten erottumista kasvoilta
  • Tuoksuu hyvältä.

Käyttö:

Hiero kuorinta-ainetta pyörivin liikkein kuiville kasvoille silmänympärysihoa välttäen. Huuhtele kasvot puhtaiksi haalealla vedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa riippuen ihosi kunnosta. 


Sisältää: Water, Glycerin, Propylene Glycol, Quaternium-60, Carbomer, Glyceryl Polyacrylate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Dipropylene Glycol, Portuaca Oleracea Extract, Egg Yolk Extract, Hydrolyzed Eggshell Membrane, Cellulose, 1,2-Hexanediol, Eggshell Powder, Vinegar, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance 

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
190 g
Arvostelut 0 arvostelua