Joyful Time Essence Mask- Rose Mizon
Joyful Time Essence Mask- Rose Mizon

Joyful Time Essence Mask- Rose Mizon

2,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Joyful Time Essence Sheet Mask Rose -kangasnaamio hoitaa ihohuokosia, kosteuttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa.

Saatavuus Varastossa

Joyful Time Essence Mask Rose -kasvonaamio kosteuttaa ja hoitaa ihoa monipuolisesti sopien kaikille ihotyypeille. Sheet mask sisältää kartanoruusu (rosa centifolia) -uutetta, jolla on myönteinen vaikutus ihon kosteustasapainoon. Naamio hoitaa myös ihohuokosia ja rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. 

Repäise paketti auki ja vedä sisältä sitruunalta tuoksuvaan hoitonesteeseen kostutettu kangasnaamio. Avaa taiteltu kangas auki ja aseta puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.


Joyful Time Essence Mask - Rose

  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Hoitaa ihohuokosia
  • Kosteuttaa
  • Rauhoittaa ihoa.


Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Sitrate, Rosa Centifolia Flower Water, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance. 

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
35 g
Arvostelut 0 arvostelua