Mizon Snail Repair Intensive Ampoule
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Snail Repair Intensive Ampoule -seerumi kuuluu Mizonin etanasarjaan ja se sisältää 80% ihonhoidon kuuluisaa eliksiiriä: etanauutetta.

Saatavuus Varastossa

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule - Etanaseerumi

Vannoitpa jo etanaseerumituotteiden nimeen tai olitpa vasta alkanut kiinnostumaan korealaisen kauneudenhoidon hoitavista ainesosista, on tämä etanaseerumi must-have-tuote ihonhoitorutiiniin!

Snail Repair Intensive -seerumi liukuu iholla ja imeytyy nopeasti antaen silkkisen lopputuloksen. Se hoitaa, suojaa ja kirkastaa ihoa.

Snail Repair Intensive Ampoule sisältää 80% etanauutetta. Etanauute edistää ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja korjaa ihovaurioita. Se häivyttää aknearpia ja auttaa vähentämään auringosta ja ihon ikääntymisestä johtuvia tummentumia kasvoilla.

Etanaseerumi sopii kaikille ihotyypeille kirkastamaan, tasoittamaan ihon tekstuuria ja parantamaan sen öljy-kosteustasapainoa. Se on ihanteellinen rasvoittuvalle ja ongelmaiholle sekä iholle, jolla on aknearpia ja tummentumia. 


Vaikuttavia ainesosia:

  • Etanaseerumin (80%) lisäksi Mizonin Snail Repair Intensive Ampoule sisältää happomarjan juurta, jolla on myös ihoa kirkastava ja ihon hyperpigmentaatiota ehkäisevä vaikutus.
  • Seerumissa on lisäksi ihon ikääntymistä estäviä peptidejä ja viittä eri vitamiinia.
  • Kanukkakasvin hedelmä- ja granaattiomenauute rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoa.


Etanaseerumi sopii sinulle, jos:

  • Haluat vähentää arpien näkymistä kasvoilta.
  • Jos haluat tasaisemman ihon sävyn, vähentää ihon pigmentoitumista ja häivyttää maksaläiskiä.
  • Haluat rauhoittaa ihoa.
  • Haluat terveen ja hyvinvoivan ihon ja ehkäistä sen vanhenemista.


Käyttö:

Lisää muutama tippa Snail Repair Intensive Ampoule -etanaseerumia puhtaille kasvoille (kasvoveden ja essencen jälkeen). Huomioithan, että etanauutetta sisältävien ihonhoitotuotteiden valmistuksessa ei vahingoiteta etanoita.


Sisältää: Snail Secretion Filtrate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Panthenol, Glycereth-26, Punica Granatum Extract, Theobroma Cacao (cocoa) Extract, Carbomer, Triethanolamine, Trehalose, Copper Tripeptide-1, Human Ogliopeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Cornus Officinalis Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Coptis Japonica Extract, Disodium Edta 

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
120 g
Arvostelut 0 arvostelua