Smooth Egg Skin Cleansing Foam Holika Holika
Smooth Egg Skin Cleansing Foam Holika Holika Smooth Egg Skin Cleansing Foam Holika Holika

Smooth Egg Skin Cleansing Foam Holika Holika

9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Smooth Egg Skin Cleansing Foam -puhdistusvaahto puhdistaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. 140ml

Saatavuus Varastossa

Smooth Egg Skin Cleansing Foam - Kasvojen puhdistusvaahto

Smooth Egg Skin Cleansing Foam -puhdistusvaahto puhdistaa meikin, epäpuhtaudet ja kuivan ihon kasvoilta.

Kasvojen puhdistusaine sisältää Jiri-vuoren vapaiden kanojen munista saatavia luonnollisia ainesosia (kuorijauhe, kananmunan kuoren kalvo), jotka poistavat kuolleen ihosolukon ja puhdistavat tehokkaasti ihohuokosia. Tämä silkkisen pehmeä puhdistusvaahto kosteuttaa ja antaa iholle joustavuutta. Puhdistusvaahdon sisältämät hedelmä- ja marjauutteet ravitsevat ja kirkastavat ihoa. 

Smooth Egg Skin Cleansing Foam -puhdistusvaahdon innovatiivinen ja näyttävä pakkaus on kananmunan muotoinen, mutta tavallista kananmunaa isompi (7×10 cm). Pakkauksen “keltuaisesta” on helppo kaataa puhdistusainetta kädelle.

Smooth Egg Skin puhdistusvaahto ja kuorintageeli ovat voittaneet arvostetun ja kansainvälisen vuoden (2016) iF Design Award -palkinnon.


Smooth Egg Skin Cleansing Foam:

  • Puhdistaa
  • Poistaa kuollutta ihosolukkoa
  • Kosteuttaa
  • Kirkastaa
  • Tekee ihosta joustavamman
  • Minimoi ihohuokosten erottumista kasvoilta ja
  • Tuoksuu hyvältä.

 

Käyttö:

Ota puhdistusainetta kädelle, kostuta hieman käsiä ja hiero niitä yhteen niin, että puhdistusaine vaahtoaa. Hiero silkkisen pehmeää puhdistusvaahtoa kasvojen ja kaulan iholle ja anna vaikuttaa noin minuutin ajan, ennen kuin huuhtelet sen pois kädenlämpöisellä vedellä.


Sisältää: Water, Glycerin, Propylene Glycol, Quaternium-60, Carbomer, Glyceryl Polyacrylate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Dipropylene Glycol, Portuaca Oleracea Extract, Egg Yolk Extract, Hydrolyzed Eggshell Membrane, Cellulose, 1,2-Hexanediol, Eggshell Powder, Vinegar, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance 

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
190 g
Arvostelut 0 arvostelua