Beausta Gold Peel-Off Mask
Beausta Gold Peel-Off Mask

Beausta Gold Peel-Off Mask

4,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Poisvedettävä kultainen kasvonaamio puhdistaa tehokkaasti kasvot epäpuhtauksista. 20ml

Saatavuus Varastossa

Beausta Gold Peel-Off Mask - Poisvedettävä naamio

Gold Peel-Off Mask on näyttävä ja tehokas syväpuhdistava kasvonaamio.

Levitä kultainen peel-off naamio puhtaille kasvoille, anna vaikuttaa ja poista se varovaisesti vetämällä ulkoreunoista. Gold Peel-Off Mask sisältää kultaa, hunajaa ja allantoiinia. Kultainen kasvonaamio puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, kuten mustapäitä ja ihon öljyisyyttä.

Beaustan tuotteet on pakattu säästeliäästi ekologisiin pusseihin. Pussit ovat uudelleensuljettavia ja ne on helppo ottaa vaikkapa matkalle mukaan. Tuotteiden pienemmän pakkausmateriaalin, ja tehokkaan pakkauksen ansiosta tuotteet ovat edullisia.


Käyttö:

Lisää puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa 10-15min, tai kunnes kasvonaamio on kovettunut. Poista varovasti vetämällä naamiota ulkoreunoista lähtien. Käytä kerran viikossa, tai tehohoitona.


Sisältää: Water, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, PVP, Butylene Glycol, PEG-32, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Cellulose Gum, Microcrystalline Cellulose, Synthetic Fluorphlogopite, Styrene/Acrylates Copolymer, Fragrance, Titanium Dioxide, CI77491, Coco-glucoside, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Tin Oxide, Silica, Panthenol, Allantoin, Honey Extract, Camellia Sinensis leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Borago Officinalis Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Gold 

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi


Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua