Beausta Blackhead Peel-Off Nose Mask
Beausta Blackhead Peel-Off Nose Mask

Beausta Blackhead Peel-Off Nose Mask

4,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Peel-off-kalvonaamio nenän ja t-alueen mustapäille. 15ml

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Blackhead Peel-Off Nose Mask - Mustapäänaamio

Levitettävä mustapäänaamio uudelleensuljettavassa pussissa.

Blackhead Peel-Off Nose Mask sisältää ihohuokosia syväpuhdistavaa hiiltä, rauhoittavaa allantoiinia ja yrttejä. 

Beaustan kaikki tehotuotteet on pakattu käteviin ja ekologisiin pusseihin. Pussit ovat uudelleensuljettavia ja ne on helppo kuljettaa myös mukana laukussa. Pienemmän pakkausmateriaalin ja tehokkaan pakkauksen ansiosta tuotteet ovat edullisia. Maksat vain itse tuotteesta!


Käyttö:

Levitä naamio nenän iholle tai T-alueelle (nenä, otsa, leuka).

Anna vaikuttaa 20-30 minuutin ajan, kunnes naamio on kuivunut. Poista naamio vetämällä se varovasti pois iholta. Huuhtele tai pyyhi iho kasvovedellä naamion jälkeen. Lisää lopuksi muut ihonhoitotuotteet (seerumi ja kasvovoide).

Käytä 1-2 kertaa viikossa. Säännöllinen hiilinaamion käyttö auttaa vähentämään mustapäiden syntymistä ja pitämään ihuohokset puhtaampina. 


Sisältää: Water, PVP, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Butylene Glycol, PEG-32, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Bentonite, Carbon Black, Charcoal Powder, Cellulose Gum, Propylene glycol, Fragrance, Ceteth-20, PEG-60 Hydrogenated castor Oil, Disodium EDTA, Silica, Panthenol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Water, Camellia Sinensis leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Borago Officinalis Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Caprylyl Glycol 

Olemme Bearel Oy:n virallinen jälleenmyyjä. Tekstit: Bearel Oy, www.bearel.fi

Paino:
25 g
Arvostelut 0 arvostelua