Kellogg's Pop Tarts - Frosted Apple Fritter
Kellogg's Pop Tarts - Frosted Apple Fritter

Kellogg's Pop Tarts - Frosted Apple Fritter

7,90 €
Sisältää alv. 14 %

Omenapaistos täytteisiä ja sokerifrostingilla päällystettyjä leivoksia. 8kpl pakkaus.

Saatavuus Varastossa

Kellogg's Pop Tartsit ovat ehkä yksi ikonisimmista amerikkalaisista välipaloista!

Pop Tarts on leivos, joka sisältää makeaa täytettä ja ihanan kuorrutteen. Nämä voi syödä sellaisenaan, mutta parhaimmillaan ne ovat leivänpaahtimessa hetken paahdettuina. Tällöin täytteestä tulee ihanan pehmeää ja leivos sulaa suussa!

Frosted Apple Fritter on kuin tuulahdus värikästä syksyä! Ihanan makeaa omenapaistostäytettä ja kuorrutetta.


Valmistus: Poista leivos kääreestä ja laita se paahtimeen. Paahda ihan vain hetki pienimmällä lämmöllä, ettei herkku pala!

Vitaminoituja.

Pakkaus sisältää 8 leivosta.


Sisältää: Rikastetut jauhot (vehnäjauho, niasiini, pelkistetty rauta, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti), B2-vitamiini (riboflaviini), foolihappo), korkeafruktoosipitoinen maissisiirappi, maissisiirappi, dekstroosi, soijapapu ja palmuöljy (TBHQ tuoreuden lisäämiseksi), sokeri , valkaistua vehnäjauhoa. Sisältää enintään 2 % vehnätärkkelystä, melassia, suolaa, glyseriiniä, kuivattuja omenoita, vehnäjauhoja, luonnollisia ja keinotekoisia aromeja, soijalesitiiniä, hapatetta (ruokasoodaa, natriumhappopyrofosfaattia, monokalsiumfosfaattia), keltaista maissijauhoa, gelatiinia, sitruunahappoa , omenan kuiva-aine, omenamehutiiviste, omenahappo, kaneli, pektiini, ksantaanikumi, väri (E129, E160, E102, E133, E110, E150a)

Allergeenit: Vehnä, soija ja atsoväri

Valmistaja: Kellogg's

Valmistusmaa UK

Paino:
385 g
Arvostelut 0 arvostelua