Kellogg's Pop Tarts - Frosted Raspberry
Kellogg's Pop Tarts - Frosted Raspberry

Kellogg's Pop Tarts - Frosted Raspberry

3,95 €
7,90 €
Sisältää alv. 14 %

Vadelmahillo täytteisiä jafrostingilla päällystettyjä leivoksia. 8kpl pakkaus.

Saatavuus Varastossa

Kellogg's Pop Tartsit ovat ehkä yksi ikonisimmista amerikkalaisista välipaloista!

Pop Tarts on leivos, joka sisältää makeaa täytettä ja ihanan kuorrutteen. Nämä voi syödä sellaisenaan, mutta parhaimmillaan ne ovat leivänpaahtimessa hetken paahdettuina. Tällöin täytteestä tulee ihanan pehmeää ja leivos sulaa suussa!

Frosted Raspberry on ihanalla vadelmahillolla ja makealla frostingilla päällystettyjä herkkuja!

HUOM! Parasta ennen 5.12.2022


Valmistus: Poista leivos kääreestä ja laita se paahtimeen. Paahda ihan vain hetki pienimmällä lämmöllä, ettei herkku pala!

Vitaminoituja.

Pakkaus sisältää 8 leivosta.


Sisältää: Rikastettu jauho (vehnäjauho, niasiini, pelkistetty rauta, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti), B2-vitamiini (riboflaviini), foolihappo), maissisiirappi, runsaasti fruktoosia sisältävä maissisiirappi, dekstroosi, sokeri, soijapapu ja palmuöljy (TBHQ tuoreuden lisäämiseksi), valkaistua vehnäjauhoa. Sisältää enintään 2 % vehnätärkkelystä, suolaa, kuivattuja vadelmia, kuivattuja päärynöitä, kuivattuja omenoita, hapatetta (ruokasooda, natriumhappopyrofosfaatti, monokalsiumfosfaatti), sitruunahappoa, gelatiinia, modifioitua vehnätärkkelystä, keltaista maissijauhoa, ksantaanikumia, soijalesitiini, väri (E129, E150a, E133), maissitärkkelys, luonnolliset ja keinotekoiset aromit, 

Allergeenit: Vehnä, soija ja atsoväri

Valmistaja: Kellogg's

Valmistusmaa UK

Paino:
385 g
Arvostelut 0 arvostelua