Kellogg's Pop Tarts - Frosted Hot Fudge Sundae
Kellogg's Pop Tarts - Frosted Hot Fudge Sundae

Kellogg's Pop Tarts - Frosted Hot Fudge Sundae

7,90 €
Sisältää alv. 14 %

Vaniljakreemi täytteisiä ja frostingilla päällystettyjä leivoksia. 8kpl pakkaus.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Kellogg's Pop Tartsit ovat ehkä yksi ikonisimmista amerikkalaisista välipaloista!

Pop Tarts on leivos, joka sisältää makeaa täytettä ja ihanan kuorrutteen. Nämä voi syödä sellaisenaan, mutta parhaimmillaan ne ovat leivänpaahtimessa hetken paahdettuina. Tällöin täytteestä tulee ihanan pehmeää ja leivos sulaa suussa!

Frosted Hot Fudge Sundae on jo herkkujen kuningas! Suklaisen leivonnaisen sisään kätkeytyy ihanaa vaniljaista täytettä ja päällys on upeaa frostingia värikkäillä nomparelleilla ja suklaakastiketta!


Valmistus: Poista leivos kääreestä ja laita se paahtimeen. Paahda ihan vain hetki pienimmällä lämmöllä, ettei herkku pala!

Vitaminoituja.

Pakkaus sisältää 8 leivosta.


Sisältää: Rikastetut jauhot (vehnäjauho, niasiini, pelkistetty rauta, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti), B2-vitamiini (riboflaviini), foolihappo, sokeri, maissisiirappi, korkeafruktoosipitoinen maissisiirappi, soijapapu- ja palmuöljy (TBHQ tuoreuden lisäämiseksi), dekstroosi. Sisältää enintään 2 % alkalilla käsiteltyä kaakaota, modifioitua maissitärkkelystä, suolaa, maissitärkkelystä, hapatetta (ruokasooda, natriumhappopyrofosfaatti, monokalsiumfosfaatti), hydrattua palmunydinöljyä, natriumstearoyylilaktylaattia, gelatiinia, soijalesitiini, luonnollinen ja keinotekoiset aromit, ksantaanikumi, karnaubavaha, väri (E110, E133, E129, E102)

Allergeenit: Vehnä, soija ja atsoväri

Valmistaja: Kellogg's

Valmistusmaa UK

Paino:
385 g
Arvostelut 0 arvostelua