Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Pika Ramuneko-boksi

1
49,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 49,00 €
sis. 14 % ALV

Etkö jaksa odottaa virallista Ramuneko-boksiasi? Tilaa siis Pika Ramuneko-boksi!

Määrä

Pika Ramuneko-boksi on tuotettu teidän ihanien asiakkaiden toiveesta! Mutta mikä ihme se on?

Monet asiakkaamme ovat voivotelleet miten eivät aina millään jaksaisi odottaa seuraavaa boksia, vaan olisi ihana saada laatikko täynnä yllätyksiä heti kotiin. Nyt se on mahdollista!

Manga Cafen asiantuntevat tassut valikoivat sinulle upean laatikollisen tuotteita jotka varmasti saavat suun makeaksi, esimerkiksi ennen Ramuneko-boksisi saapumista. Laatikko täytetään Manga Cafen suosikki herkuilla, uutuuksilla ja tietysti asiaankuuluvalla oheistuotteella! 


Miksi tämän kaiken lisäksi kannattaa tilata Pika Ramuneko-boksi?

 • Paketissa on aina tuotteita yli 49€:n arvosta!
 • Lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta!
 • Sisältää postikulut!
 • Saapuu ihanassa ja alkuperäisessä Ramunekoboksissa!
 • Voit myös räätälöidä pakettia ruokavalion mukaan: gluteeniton, maidoton, vegaaninen!
 • Huomioithan, että työstämme pakettisi tuotteilla joita meillä on tällä hetkellä valikoimassa. Pyrimme kokoamaan kuitenkin aina mahdollisimman monipuolisen paketin!


Miten Pika Ramuneko-boksi eroaa siis Kausi Ramuneko-boksista?

 • Pika Ramuneko-boksia ei tarvitse odottaa!
 • Sisältää vain tuotteita joita meillä on tällä hetkellä verkkokaupassa (Kausi Ramuneko-boksi sisältää aina myös eksklusiivisia herkkuja ja tuotteita, joita et löydä verkkokaupastamme)
 • Räätälöitävissä, toisin kuin Kausi Ramuneko-boksi
 • Tilattavissa vain yksi boksi kerrallaan (Kausi Ramuneko-boksin voit tilata useammaan kerrallaan, jolloin boksin hinta on myös halvempi)
 • Voit tilata Pika Ramuneko-boksin kanssa myös muita tuotteita (toisin kuin Kausi Ramuneko-boksin kanssa)!


"Ei ruokavaliota"- paketti sisältää aina poikkeuksetta tuotteita, joissa voi olla ainakin seuraavia allergeeneja: vehnä, maito, kananmuna, pähkinä, soija, kala, äyriäinen, sinappi, lupiini.  

"Gluteenittoman" - paketin tuotteet eivät sisällä aktiivisena ainesosana vehnää, gluteenia yms, mutta on saatettu valmistaa tehtaassa jossa käsitellään näitä raaka-aineita

"Laktoositon" - paketin tuotteet eivät sisällä aktiivisena ainesosana maitoa tai sen osia, mutta on saatettu valmistaa tehtaassa jossa käsitellään näitä raaka-aineita

"Vegaaninen" - paketin tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia, mutta on saatettu valmistaa tehtaassa jossa käsitellään kalaa, lihaa, yms.

Kaikissa tuotteissa on kiinnitettynä etiketit ainesosineen suomeksi ja ruotsiksi, joista voit tarkistaa myös tuotteen allergeenit.Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (1)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Monipuolinen yllätysboksi
Laatikon sisältö yllätti positiivisesti, tuli paljon erilaisia tuotteita. Mukana ei tullut pelkkiä elintarvikkeita, joka oli aika kiva yllätys :D

Sisältö oli enemmän makeaa kuin suolaista, mutta se ei haittaa.
Kiuas